لوله کشی شوفاژ و موتورخانه در تهران

09123763516 مدیریت
لوله کشی موتور خانه

لوله کشی شوفاژ و موتورخانه ساختمان را با کمترین هزینه به نحوه احسن می توانید به گروه بازسازی 360 بسپارید. لوله کشی موتورخانه ساختمان از نمونه‌های مختلف اجرای لوله کشی آب، گاز و انتقال انرژی با مصارف کاربردی ضروری و پر اهمیت است.

بازسازی 360
بازسازی 360

لوله کشی موتور خانه

لوله کشی شوفاژ و موتورخانه از قدیمی ترین و مرسوم ترین سیستم گرمایشی در ساختمان مسکونی و تجاری است که هزینه و مزیت های مخصوص خود را دارد. پس باید در هنگام اجرای این طرح سیستم، از افراد ماهر و آشنا با نقشه ی لوله کشی موتورخانه استفاده کرد که از بروز هر گونه خطا و مشکل کوچک در آینده، جلوگیری کرد. از آنجا که موتورخانه برای هر واحد مسکونی به طور مستقل نمی باشد و برای یه ساختمان یا شهرک مسکونی است و افراد زیادی از منافع آن استفاده می نمایند، لازم است از تجربه ی تیم حرفه ای بازسازی 360 استفاده نمایید.

لوله کشی شوفاژ

لوله کشی شوفاژ چیست؟

نصب و یا بازسازی لوله کشی شوفاژ باید بر اساس قواعد و اصول توسط افراد ماهر انجام شود تا از بروز هزینه های بالا در آینده، جلوگیری شود. لوله کشی موتورخانه روش و هزینه های متفاوتی دارد که هرکدام با توجه به میزان بودجه، تشخیص افراد ماهر، نقشه ی ساختمان، محل نصب، تعداد ساکنین ذی نفع و .... انتخاب و برای نصب اجرا می شود. متقاضیان می توانند برای انتخاب صحیح روش لوله کشی شوفاژ با کمترین هزینه با ما تماس گرفته و مشاوره ی رایگان در خصوص تاسیسات ساختمان دریافت نمایند.

09123763516

انواع سیستم لوله کشی شوفاژ

  • سیستم تک لوله‌ای (One Pipe System):

سیستم تک لوله‌ای

در این نوع لوله کشی از یک لوله در راستای انتقال آب استفاده شده و آب گرم تولیدی توسط پکیج از طریق این لوله وارد شبکه و پس از کاهش دما از طریق همین مسیر به سمت منبع تولید حرارت که در این مورد پکیج است، بازخواهد گشت. البته در این سیستم هر شوفاژ یا رادیاتور دارای یک لوله ورودی و یک لوله خروجی است و نمی‌توان در این بخش صرفا از تک لوله استفاده کرد. استفاده از این نوع لوله کشی در مواردی که تعداد رادیاتورها زیاد است به شما پیشنهاد نمی‌شود. در تصویر زیر می‌توانید نحوه قرارگیری لوله‌ها در این روش را مشاهده کنید.

  • سیستم دو لوله‌ای (Two Pipe System):

سیستم دو لوله‌ای

برخلاف سیستم تک لوله‌ای، در این روش از دو لوله برای لوله کشی استفاده می‌شود و جریان رفت و جریان برگشت، هر کدام لوله مختص به خود را دارند. این نکته بدان معناست که آب گرم ورودی از طریق یک لوله وارد شبکه و رادیاتورها شده و پس از کاهش دما از طریق یک لوله دیگر به سمت منبع هدایت می‌شود. لازم به ذکر است که این سیستم قابلیت اجرا به دو روش را داراست. برگشت مستقیم (Direct Return Piping) و برگشت معکوس (Reverse Return Piping) نام این دو روش است که تفاوت اصلی آن‌ها در اتصال لوله خروجی نسبت به ترتیب رادیاتورهاست.

روش لوله کشی شوفاژ ساختمان

  • لوله کشی شوفاژ انشعابی

لوله کشی شوفاژ انشعابی

این روش که سنتی‌ترین و مرسوم‌ترین روش لوله کشی است، به‌عنوان لوله کشی سنتی نیز شناخته می‌شود. در این روش شما می‌توانید لوله‌ها را به صورت روکار و یا توکار جایگذاری کنید که همان‌طور که از آن نام آن‌ها مشخص است، اشاره به زیر یا رو بودن لوله‌ها دارد. در لوله کشی توکار، لوله در زیر سطح ( کف، دیوار، سقف ) قرار گرفته و پس از اتمام روند لوله کشی شما نمی‌توانید آن‌ها را مشاهده کنید. اما در روش لوله کشی روکار، لوله‌ها بر روی سطح قرار داشته و قابل مشاهده هستند. طبیعی است که لوله کشی توکار باید هنگام ساخت ساختمان و یا بازسازی آن انجام بپذیرد در غیر این صورت شما تا اتمام روند نصب با چالش‌های مختلفی مواجه خواهید شد.

  • لوله کشی شوفاژ کلکتوری

لوله کشی شوفاژ کلکتوری

شاخصه اصلی این نوع لوله کشی را می‌توان پنل تقسیم یا کلکتور این سیستم در نظر گرفت. در لوله کشی کلکتوری، آب پس از ورود به کلکتور می‌تواند وارد خروجی‌های مختلفی شود که هر کدام به صورت مجزا فعالیت می‌کنند. افزایش راندمان و یکپارچگی شبکه از مزایای استفاده از این روش محسوب می‌شود.

هزینه ی لوله کشی موتورخانه ساختمان

هزینه ی لوله کشی شوفاژ به عوامل مختلفی اعم از دستمز تاسیساتی، تجهیزات مورد نیاز، زمان لازم برای اجرای سیستم و .... دارد. اما اگر به دنبال نصب شوفاژ با کمترین هزینه اما با بالاترین کیفیت بدون هیچ خطایی دارید می توانید به گروه تاسیسات بازسازی 360 اعتماد کرده و نتیجه ی مطلوب مد نظر خود را به دست آورید، پس برای استعلام قیمت لوله کشی موتورخانه و اطلاعات بیشتر با ما تماس حاصل نمایید و از خدمات ما بهره ببرید.

مزایای لوله کشی موتورخانه و شوفاژ

مزایای شوفاژ

•استحکام داشتن لوله ها و دوام طولانی مدت و رعایت کامل استاندارد های بهداشتی

• عدم عبور نور به داخل لوله ها، نصب سریع و آسان این نوع لوله ها

• قیمت مناسب نسبت به گیفیت بالای محصول، حمل ونقل راحت این نوع لوله ها

• سیقلی بودن و افت فشار پایین آب داخل لوله، حذف تعدادی از اتصالات لوله مانند زانو به دلیل انعطاف بالای لوله ها

• مقاومت بالا در برابر گرما،  قدرت انعطاف پذیری بالای لوله های پنج لایه

• ضریب انبساط طولی بسیار کم، عدم رسوب پذیری ، زنگ زدگی و پوسیدگی

• تحمل در برابر مواد شیمیایی، زیبایی این نوع لوله ها در لوله کشی روکار

• عدم شکل پذیری در مقابل گرما و حرارت

انواع جنس لوله

در ساخت لوله از مواد اولیه مختلفی استفاده می‌شود که باعث شده هر لوله نسبت به جنس خود دارای ویژگی‌های منحصر به فردی باشد. شما باید در روند انتخاب جنس لوله حتما با متخصصین مشورت کرده تا بنابر به شرایط و نیاز شما بهترین گزینه مدنظر گرفته شود. در ادامه به مرسوم‌ترین مواد اولیه‌ای که در سال‌های گذشته در ساخت لوله مورد استفاده قرار گرفته‌ است اشاره خواهیم کرد.

  1. لوله‌های پلیمری
  2. لوله‌های آهنی
  3. لوله‌های فولادی
  4. لوله‌های پنج لایه ( PEX – AL – PEX )

 روند لوله کشی شوفاژ ساختمان 

هزینه ی نصب شوفاژ

  • در اولین قدم باید نقشه لوله کشی ساختمان بررسی شده و نسبت به شرایط قرارگیری لوله‌های موجود و بدون ایجاد هیچ اختلالی، یک مسیر برای جایگذاری لوله‌های شوفاژ ترسیم شود. بهتر است در ترسیم این مسیر تلاش کنید که به کمترین تخریب در روند جایگذاری لوله‌ها نیاز پیدا کنید.
  • سپس باید موقعیت رادیاتورها نسبت به اندازه‌ای که برای آن‌ها در نظر دارید مشخص شود. از نکاتی که در این مرحله باید مورد توجه قرار بگیرند می‌توانیم به مقیاس محیط، فاصله رادیاتورها و … اشاره کنیم.
  • پس از مشخص شدن موقعیت جایگذاری لوله‌ها و قراردهی رادیاتورها، باید اقدامات لازم در جهت آماده‌سازی بستر و نصب تجهیزات در نظر گرفته شود. فراموش نکنید که لوله کشی شوفاژ ساختمان یک روند کاملا تخصصی بوده و بدون تجربه قبلی به هیچ عنوان نباید اقدامی در این راستا انجام داد. این روند را حتما به افراد دارای صلاحیت بسپارید تا در انتها بهترین نتیجه برای شما حاصل شود.
  • موقعیت، اندازه و تعداد رادیاتورها را با توجه به مقیاس محیط و تعداد ساکنین تعیین کنید. کم یا زیاد بودن ، بزرگ یا کوچک بودن رادیاتورها چالش‌های زیادی را برای شما رقم خواهد زد.
  • موقعیت نصب رادیاتورها را طوری تعیین کنید که برای سرویس، هواگیری، تعمیر و … آن‌ها با مشکل روبه‌رو نشوید. بهتر است پایین شوفاژها نسبت به کف، فاصله‌ای 10 تا 15 سانتی متری داشته باشد.
  • تلاش کنید که در این روند تا حد ممکن از کمترین لوله استفاده کنید. با در نظر گرفتن این نکته علاوه بر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، یکپارچگی بیشتری در شبکه به وجود خواهد آمد.
  • تا حد ممکن مسیر قرارگیری لوله‌ها را طوری تعیین کنید که شبکه پیچ و خم کمتری داشته باشد. رعایت این نکته به چرخش راحت‌تر آب در شبکه کمک به سزایی خواهد کرد.
  • ترجیحا رادیاتورها را نزدیک به منافذ جریان هوا (پنجره‌ها و …) نصب کنید. در نظر گرفتن این نکته باعث افزایش کارایی شوفاژهای شما می‌شود.

  • هزینه ی لوله کشی موتور خانه چقدر است؟

    هزینه ی لوله کشی با توجه به عوامل مختفی بستگی دارد جهت اطلاع از قیمت با کارشناسان بازسازی 360 تماس حاصل نمایید.

  • اجزای اصلی موتورخانه در ساختمان کدام اند؟

     اجزای اصلی موتورخانه در ساختمان در کنار مولدها و مبدل های حرارتی، شامل لوله های آن برای ایجاد اتصالات لازم می شود.

  • خدمات گروه بازسازی 360 چگونه است؟

    مجموعه ی بازسازی 360، 24 ساعته با سال ها تجربه آماده خدمت در زمینه ی بازسازی و لوله کشی موتورخانه ی انواع ساختمان می باشد.


امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
تماس بگیرید