نصب رایاتور و شوفاژ از سری اقدامات لازم برای تکمیل یک ساختمان مسکونی و تجاری است که به منظور تامین کردن گرمای داخل ساختمان، در زمان فصل سرما انجام می شود. رادیاتور انواع مختلفی دارد و باید توسط افراد حرفه ای باید نصب شود. جهت نصب انواع شوفاژ و سیستم گرمایشی، لوله کشی ساختمان و دریافت خدمات سرویس و تعمیر شوفاژ در تهران با افراد حرفه ای گروه بازسازی 360، تماس حاصل نمایید.
اقدامات اولیه راه اندازی و نصب شوفاژ
رادیاتورهایی که با بخار آب کار می کنند، تنها از خود گرمایی ندارند و منبع انرژی و گرمایشان از پکیج و یا موتورخانه است، بنابراین ابتدا پکیج را برای حالت زمستانه تنظیم کنید. قبل از تنظیم کردن دستگاه در حالت زمستانه با به نکات مهمی اعم از بررسی دودکش و کسب اطمینان از باز بودن مسیر آن، تصال برق و گاز دستگاه، چک کردن میزان فشار گاز پکیج، کنترل فشار پکیج و اعمال افزایش یا کاهش فشار در صورت نیاز، اقدام به هواگیری سیستم به منظور کسب بالاترین سطح انرژی توسط دستگاه، انجام سرویس دوره ای پکیج به منظور شستشوی قطعات داخلی دستگاه و رفع رسوبات، توجه نمایید. برای آشنایی با انواع پکیج و نحوه ی لوله کشی پکیج به همراه لیست قیمت، با ما همراه باشید.
جهت دریافت دیگر خدمات بازسازی 360 لوله کشی موتورخانه در تهران و کرج کلیک کنید
قیمت نصب و سرویس انواع رادیاتور در تهران
با توجه به متنوع بودن رادیاتور و نحوه ی نصب آن ها، هزینه نصب شوفاژ و رادیاتور باهم متفاوت است. قیمت نصب رادیاتور با توجه به مدل دستگاه و تعدادی که لازم است نصب شود، هزینه دستمزد نصاب برآورد می گردد. شما می توانید با به صرفه ترین هزینه، از افراد ماهر ما برای نصب و سرویس انواع رادیاتور کمک دریافت نمایید. لازم به ذکر است هر مدل از این دستگاه ها، سالی یک بار نیاز است توسط افراد متخصص، سرویس دهی و چک شوند تا در فصل زمستان با مشکل مواجه نشوید.
ویژگی و مزایای نصب رادیاتور
- برخلاف بخاری دیگر خطراتی مثل گاز گرفتگی و آتش سوزی منزل را تهدید نمی کند.
- با استفاده از رادیاتور از گرمای مناسب و متعادلی در منزل برخوردار می باشید.
- نصب و استفاده از رادیاتور آسان است و هزینه های جانبی آن اندک است.
- هزینه مقرون به صرفه
- از خطر نشتی در امان هستید.
- مدل این دستگاه، به ساختمان زیبایی می بخشد.
انواع رادیاتور و شوفاژ در تهران و کرج
- رادیاتور پنلی
این رادیاتورها نسل جدیدی از های شوفاژ میباشند که اغلب از ورقهای فولادی ۱.۱۵ یا یک ماه از دو میلیمتری ساخته می شوند در این نوع رادیاتور ها به دلیل برخورداری از سطح حرارتی صاف می باشد، گرمای یکنواخت تری نسبت به نوع پره ای دارند. از لحاظ کاربری استفاده از این نوع، تناسب بیشتری با دکوراسیون داخلی منزل دارند
- رادیاتور پره ای
علت نامگذاری برای این نوع شوفاز به این دلیل است که تعدادی پره در کنار هم این شوفاژ را ساخته اند که میزان گرمادهی به ازای تعداد پره و جنس رادیاتور بستگی دارد. باید دقت داشته باشید که در هنگام تعمیر شوفاژ نوع آن را حتما به تعمیرکار اعلام کنید تا موقعیکه در محل حضور می باشد تجهیزات لازم را همراه داشته باشد.
- رادیاتور حوله خشک کن
رادیاتورهای حوله خشک کن که اغلب در حمام جایگذاری شده است به منظور خشک نمودن حوله و لباس از آنها استفاده می شود و در بعضی موارد نیز برای گرم کردن حمام از این رادیاتورها داده می شود این نوع رادیاتورها از پنل هایی با لوله های افقی تشکیل شده است که حوله و لباس را بر روی این لوله ها آویز می کنند.
- رادیاتور قرنیز و شیشه ای
از بهترین و پر طرفدار ترین شوفاژها می توان به رادیاتور قرنیزی و شیشه ای اشاره نمود به خصوص نوع قرنیزی از انجا که در زندگی امروزی به دکوراسیون داخلی اشغال نکردن فضای زیاد خیلی اهمیت داده می شود می توان نسل جدیدی از سیستم های گرمایشی را با عنوان قرنیزی انتخاب و خریداری نمود این نوع علاوه بر صرفه جویی و راندمان بالا ظاهر زیبایی نیز دارد و بنابراین می تواند نیاز هر فرد و یک خانواده را برآورد نماید .رادیاتورهای قرنیزی در دو نوع الکترونیکی و هیدرونیک ساخته می شوند .
مراحل نصب رادیاتور پنلی
لازوام نصب رادیاتور پنلی شامل 2 براکت دیواری برای تحمل وزن رادیاتور پنلی (برای رادیاتورهایی که طول آنها بیشتر از 180 سانتیمتر است، باید 3 براکت تعبیه کنید)، 4 سپر براکت (در برخی از مدلها کاربرد دارد)، 1 هواگیر، 1 شیر یکپارچه، 1 کلید هواگیری و 1 دوشاخه کروم خالی می باشد. جهت نصب رادیاتور پنلی روی دیوار باید مراحل زیر را انجام دهید:
1. تعیین محل نصب رادیاتور پنلی
مکان نصب رادیاتور پنلی را انتخاب، و بررسی کنید که لولههای آب یا سیمهای برق در پشت محلی که میخواهید متعلقات رادیاتور پنلی (براکت) را نصب کنید وجود دارد یا نه. توجه داشته باشید که در طریقه نصب رادیاتور پنلی لورچ و سایر برندها، پایین رادیاتور باید حداقل 4 سانتیمتر از سطح برای جریان هوا و اتصالات فاصله داشته باشد.
نکته: نصب رادیاتور پنلی به میلههای چوبی یا لنگرهای سنگی توصیه نمیشود؛ زیرا ممکن است این براکتها وزن رادیاتور را تحمل نکنند.
2. نصب پایه رادیاتور پنلی
به مرحله دوم نصب رادیاتور پنلی بوتان میرسیم. پس از نصب براکت روی دیوار، رادیاتور را روی کف به طور مستقیم در مقابل براکت دیواری قرار دهید. رادیاتور را در کانال پایه قرار دهید، عایق پلاستیکی آن را ببندید، و فنر گیره را چفت کنید طوری که گوشهها بین فضاهای مشبک قرار بگیرد.
زمانی که فنر گیره در موقعیت قرار میگیرد، رشته تامین و بازگشت را امن میکند. اگر فنر گیره به درستی نصب رادیاتور پنلی را ممکن نمیکند، شاید مشکل از دیوار باشد. اطمینان حاصل کنید که کلیدهای فنر در مونتاژ براکت وجود دارد، و سیستم گرمایشی را کامل کنید.
3. سایر اتصالات و متعلقات رادیاتور پنلی
حالا که رادیاتور به دیوار محکم بسته شده است، باید اتصالات تامین و بازگشت را نصب کنید. توجه داشته باشید که تمام اتصالات رادیاتور BSP یا موازی است که شامل مس، لوله آهنی، لوله PERT یا PEX میشود. اگر یکسری لوله مورد نیاز است، یک کنج یا مسیر مستقیم را برای آنها انتخاب کنید. همچنین، هنگام اتصال رادیاتور اطمینان حاصل کنید که اندازه لوله مناسب است.
در ادامه طریقه نصب رادیاتور پنلی لورچ، برای اطمینان از اینکه پمپ شما قادر به پشتیبانی از دستگاه و ظرفیت آن است، بهتر است سر دینامیکی افت فشار را از طریق لوله کشی، رادیاتور و اتصالات بررسی کنید.
نکته: به خاطر حفاظت از تاسیسات در برابر نور مستقیم خورشید پیشنهاد میکنیم از لولههای PERT یا PEX استفاده کنید.
4. هواگیری در طریقه نصب رادیاتور پنلی
یکی از نکات مثبت در طریقه نصب رادیاتور پنلی روی دیوار و طریقه نصب رادیاتور پرهای، هواگیری در آنهاست. هنگامی که رادیاتور به سیستم گرمایش شما متصل است، هوا باید از واحد برداشته شود. به همین دلیل، هر رادیاتور با یک سوکت خروج هوا عرضه میشود. روند کلی هواگیری رادیاتور در این شرایط نیز کلیه اقدامات از اصول خاصی برخوردار است.
اگر رادیاتور با یک سیستم جریان چندمنظوره نصب شده باشد، میتوان آن را به روشهای گوناگون هواگیری کرد. اما اگر با لوله مسی یا فولادی لولهکشی شده باشد، از بین بردن هوا (که بر عملکرد سیستم تاثیر دارد) مشکل خواهد بود.
5. انجام تنظیمات
سوپاپ اطمینان برای دریافت ترموستات غیر الکتریکی نصب شده است، که آن را در سمت راست یا چپ رادیاتور با شمارهگذاری از 1 تا 6 میبینید. این اعداد موقعیتهای جریان را تعریف میکنند (1 حداقل جریان و 6 بیشترین جریان). اگر از ترموستات غیرالکتریکی استفاده میکنید، از موقعیت 6 باید استفاده شود. بنابراین، قبل از نصب ترموستات خود، شماره 6 را تنظیم کنید.
نکته: توصیه میشود که برای محافظت از رادیاتور در برابر دمای سطح بیش از حد، ترموستات غیر الکتریکی نصب کنید.
6. بررسی برای نشتی
در آخرین مرحله از طریقه نصب رادیاتور پنلی سانیکا و یا هر برند دیگر، باید همه اتصالات را برای نشتی بررسی کنید. به یاد داشته باشید نشت باعث میشود آب به سیستم اضافه، و باعث خوردگی آن شود،.همچنین، نشتیهای کوچک باعث خفه شدن پوشش پودر محصول میشود.
آموزش نحوه نصب رادیاتور شوفاژ
- در هنگام نصب رادیاتور شوفاژ نباید هیچ فشاری از قسمت شیر آلات روی دیوار باشد.
- هر گونه فشار از قسمت شیر آلات روی دیوار به مرور زمان باعث ترک خوردگی گچ و رنگ شده و بعد از مدتی نیز کاملا تخریب می شود و باعث نشتی آب و شکستگی اتصالات داخل دیوار نیز می شود.
- بهتر است شوفاژها را در ارتفاع 7 تا 10 سانتی متری از کف اتاق نصب کنید زیرا چرخش هوا بهتر صورت می گیرد و در این ارتفاع بهره وری بالاتری نیز دارد.
- بهتر است که در نصب رادیاتور شوفاژ از شیرهای ترموستاتیک استفاده نمود زیرا باعث کاهش هزینه گاز می شود و عمر پکیج را نیز افزایش می دهد.
- در نصب رادیاتور شوفاژ از شیر هواگیری اتوماتیک استفاده کنید زیرا باعث می شود که عمل هوا گیری به راحتی انجام شود و خطر نشت آب به مبلمان و اثاثیه را کاهش می دهد البته هواگیری مناسب باعث افزایش عمر همه تجهیزات می شود.
- حفظ فاصله مناسب و حداقلی شوفاژ با دیوار و کف باعث افزایش بهره وری شوفاژ می شود.
- بهتر است که تا جای ممکن فضای اطراف شوفاژ باز باشد تا هوا بهتر گردش کند.
ابعاد رادیاتور
اولین قدم برای محاسبهی اندازهی رادیاتور پنلی، ضرب متراژ فضای مورد نظر در عدد ۱۳۰ است (این عدد برای مناطق معتدل کوهستانی ۱۴۰ و مناطق سرد ۱۶۰). سپس این مقدار به دست آمده را بر عدد ۱۷۵۰ (میانگین ظرفیت گرمایی هر متر از رادیاتور فولادی) تقسیم میکنیم. پاسخ نهایی بهدستآمده اندازهی طول رادیاتور پنلی، بر حسب متر خواهد بود.
مثال : اندازهی طول رادیاتور پنلی برای یک اتاق ۱۰ متر مربعی در تهران چقدر است؟ (10*130)/1750=0.74 1
با توجه به این محاسبات، برای اتاقی با مساحت ۱۰ متر مربع به رادیاتور پنلی با اندازهی ۷۴ سانتیمتر نیاز است.
نحوه تمیز کردن رادیاتور
اول آب پکیج را به این روش تخلیه نمایید، شیر ورودی آب مصرفی به پکیج را ببندید و شیر پرکن زیر پکیج را باز کنید و یکی از شیرهای آبگرم در ساختمان (ترجیحا پایین ترین شیر) را باز کرده و تا پایین آمدن عقربه گیج فشار بار روی صفر منتظر بمانید.
ما چهار عدد شیلنگ زیر پکیج داریم که به چهار خروجی زیر پکیج متصل شده است. در پکیج ایران رادیاتور وقتی روبروی پکیج ایستاده ایم و زیر پکیج را نگاه میکنیم به ترتیب از سمت راست به چپ خروجی های زیر پکیج را مشخص میکنیم :
اولین خروجی از راست که همان شیلنگ برگشت شوفاژ میباشد.
دومین خروجی که شیر ورودی آب مصرفی (آب سرد) به آن متصل است با نام ورودی آب سرد شناخته می شود.
سومین خروجی برگشت آبگرم مصرفی میباشد که با نام خروجی آبگرم شناخته می شود.
چهارمین خروجی رفت شوفاژ میباشد که به همین نام شناخته می شود.
توجه :
تقریبا در وسط این چهار خروجی یک شیلنگ نیز وجود دارد که به شیر گاز متصل شده است که ما فعلا با آن کار نداریم. بعد از اینکه برای خودتان مشخص کردید کدام شیلنگ به کدام خروجی متصل شده است، کلیه شیلنگ ها را از زیر پکیج باز کرده و با مغزی تبدیلی که از قبل تهیه کردید ورودی آب سرد را به رفت شوفاژ متصل کرده و بعد از اینکه شیلنگ برگشت را داخل ظرف بزرگی گذاشته و یا در ظرفشویی قرار دادید کم کم اقدام به باز کردن شیر ورودی آب سرد نمایید و تا زمانی که آب خروجی کاملا تمیز نشده باشد شیر را نبندید.
با انجام مراحل بالا مسیر لوله ها از آشغال و شن و ماسه تخلیه میشود ولی برای اینکه داخل پره های رادیاتور ها نیز به همین صورت تمیز شود اولا باید ترتیب اتصال شیلنگ ها را اشتباه متصل نکنید یعنی آب سرد ورودی حتما به شیلنگ رفت متصل شود و آب خروجی از شیلنگ برگشت تخلیه شود.
طریقه تزریق محلول ضد رسوب و یا ضد یخ اتوموبیل به سیستم شوفاژ:
به داخل حمام رفته و شیر های رادیاتور حوله ای را کاملا ببندید ، دقت کنید شیر برگشت رادیاتور به صورت مستقیم بسته نمیشود و باید ابتدا درپوش پلاستیکی آن را باز کنید و سپس با یک آچار آلن اقدام به بستن شیر برگشت رادیاتور نمایید .
بعد از بستن شیرهای رادیاتور مهره اتصال رادیاتور را کمی شُل کرده تا مقداری از آب داخل رادیاتور تخلیه شود و سپس مهره را محکم ببندید .
مهره زیر شیر هواگیری را کاملا باز کنید و کنار بگذارید (البته چون شیر ها بسته است و مقداری آب رادیاتور تخلیه شده هیچ فشار آبی ندارد پس با خیال راحت مهره را باز کنید) یک قیف کوچک را داخل جایی که مهره را باز کردید بگذارید و محلول ضد رسوب و یا ضد یخ اتوموبیل را براحتی داخل رادیاتور بریزید و سپس مهره را سر جایش ببندید و همینطور شیرهای رفت و برگشت رادیاتور را نیز کامل باز کنید و اجازه بدید با کارکرد پکیج در حالت زمستانی محلول در آب کل سیستم مخلوط شود. با این کار هم پکیج دیگه یه عمر سالم کار میکنه و هم رادیاتور ها دیگه رسوب نمیگیرند. و اگر میخواهید خیلی دیگه کار قشنگ انجام بدید یک صافی برگشت هم اگر پکیج ندارد حتما در قسمت شیلنگ برگشت نصب کنید و همچنین یک فیلتر پلی مگنت (ایمرگاز) یا مارک خوب بخرید و در ورودی آب سرد نصب کنید. اگرم فیلتر پلی مگنت پیدا نکردید یک فیلتر پلی فسفات و یک رسوب زدای مغناطیسی در مسیر ورودی آب سرد قبل از پکیج نصب کنید.
-
نحوه نصب رادیاتور پنلی کارا پلاست چگونه است؟
مجموعه بازسازی 360 با 6 مرحله، انواع رادیاتور را برای ساختمان شما با امینت بالا و البته قیمت مقرونه به صرفه توسط افراد ماهر، نصب می کند.
-
هزینه پک نصب رادیاتور کامل درجه یک چقدر است؟
هزیه پک بستگی به نوع رادیاتور و تعدادی که برای داخل ساختمان نیاز است نصب شود، دارد. برای اطلاع از قیمت با کارشناسان مجموعه بازسازی 360 تماس بگیرید.
-
نکات مهم در خرید رادیاتور شوفاژ در تهران چیست؟
در هنگام خرید رادیاتور و شوفاژ در تهران و کرج به نکاتی اعم از عملکرد دستگاه، ابعاد، تعداد که نیاز است، قابلیت و ویژگی های رادیاتور و هزینه ی نصب، گارانتی و ضمانت نامه رادیاتور توجه نمایید.