بازسازی نما ساختمان در تهران
بازسازی نمای بیرونی ساختمان، از پر خرج ترین اقدامات است که در زیبایی و تغییر ساختار ساختمان بسیار موثر است. نمای ساختمان که بسیار چشمگیر است بعد از مدتی با توجه به عوامل مختلفی اعم از شرایط آب و هوایی، از بین می رود و فرسوده می شود که فرسودگی نما خطر سقوط مصالح را نیز به دنبال خودش دارد.
هزینه بازسازی نمای بیرونی ساختمان
هزینه بازسازی نمای ساختمان و آپارتمان به عوامل مختلفی به مدل و میزان خرابی محل بیرونی، ابزار و مصالح مورد نیاز، دتسمزد و اجرت کارگران، طرح ومدل سفارشی و ... بستگی دارد. ما به شما تکنیک و راهکارهایی برای نوسازی آپارتمان پیشنهاد می دهیم که شامل موارد زیر می باشد.
- بازسازی نمای ساختمان با سنگ تراورتن
- تعویض یا تعمیر درب و پنجرهها
- بازسازی نمای ساختمان با بکار بردن نمای کامپوزیت
- رنگ آمیزی در بازسازی نمای ساختمان
- بازسازی نمای قدیمی به صورت ترکیبی
- ترمیم ترکها
انواع بازسازی نمای بیرونی
-
بازسازی نما با تغییر مصالح
در بازسازی نما می توان مصالح نما را به طور کامل تعویض کرد ولی توجه به این نکته ضروری است که تغییر مصالح نما از جمله مواردی است که نیاز به اخذ مجوز دارد. بازسازی نمای آجری و یا سیمانی تبدیل آن به نمای سنگی از رایج ترین انواع تغییر مصالح در نما است که در حال حاضر مورد استقبال عمومی قرار گرفته است. بازسازی نمای سنگی در بازسازی نمای ساختمان قدیمی که سازه آن به اندازه کافی برای بار زیاد قابل اطمینان نیست، به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود. به طور کلی، در بازسازی نمای بیرونی ساختمان بهتر است از نماهایی با وزن کم استفاده شود. یکی از بهترین انواع نمای سبک جهت بازسازی نما ، متریال کامپوزیت است.
-
بازسازی نما با تغییر طراحی
در برخی موارد بازسازی نما با تغییر کلی طراحی نما همراه است. در این صورت قبل از اقدام به بازسازی باید نقشه طراحی نما توسط افراد متخصص تهیه شود. طراحی نما حیطه ای تخصصی است و باید از کمک متخصصین و مهندسین با تجربه مجموعه بازسازی 360 در این زمینه کمک گرفت. در بازسازی نمای بیرونی ساختمان، طراحی های همخوان و همراه با ساختمان ها و محیط اطراف از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. اگر ساختمان مورد نظر در بافت شهری قرار دارد، بهتر است به طراحی و بازسازی نما ساختمان های اطراف نیز توجه شود.
-
بازسازی نما با تعویض قطعات فرسوده
اگر هدف از بازسازی نما، تعمیر بخشی از نمای تخریب شده باشد، می توان با نصب داربست در قسمت تخریب شده، به بازسازی آن قسمت پرداخت. هزینه بازسازی نمای ساختمان با این روش کم بوده و نکته مهم در این نوع بازسازی نما این است که قطعه تعویض شده مطابق قطعات دیگر باشد. به عبارتی همان جنس و رنگ مصالح در بازار موجود باشد. مصالح تعویض شده نو در کنار مصالح قدیمی بخش های دیگر تفاوت ظاهری خواهد داشت که می توان مصالح قدیمی را با نماشویی تمیز کرد.
-
بازسازی نما با رنگ
بازسازی نما با رنگ، از جمله روش های کم هزینه و سریع است. ولی رنگ بر روی مصالح ماندگاری بالایی ندارد و بعد از چند سال دوباره تخریب می شود. با این همه، می توان با رنگ های مختلف و دقت در رنگ آمیزی جلوه زیبایی به نما بخشید. برای بازسازی نمای آجری معمولا از رنگ های روشن مانند سفید، کرمی و یا رنگ خود آجر استفاده می کنند. به این ترتیب نمای ظاهر زننده نداشته و میان ساختمان های دیگر جلب توجه نمی کند. در کل هدف از بازسازی نمای بیرونی ساختمان ، منحصر به فرد کردن و مطرح کردن آن ها نیست. بلکه صرفا هدف نوسازی و برگرداندن زیبایی و جذابیت قبلی بنا می باشد.
-
بازسازی نمای سنگی
سنگ یکی از مهمترین متریال های ساختمانی است که در ساخت بنا و همچنین بازسازی نما مورد استفاده قرار می گیرد. بازسازی نمای سنگی از جمله مواردی است که نقش به سزایی در جلوه و زیبایی ساختمان ایفا می کند. از معروف ترین نماهای سنگی می توان به نمای رومی اشاره کرد. این نوع از نمای سنگی ، بسیار زیبا و چشم نواز بوده و سابقه طولانی در تاریخ ساختمان دارد. ساختمان هایی که ساخته می شوند و یا مورد بازسازی قرار می گیرند اگر با نمای رومی کار شوند ارزش بالاتری به خود گرفته و زیبایی آن نیز دوچندان خواهد شد. از همین رو بازسازی نمای سنگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
-
بازسازی نمای آجری
یكی از انواع محبوب بازسازی نما در کشور، بازسازی نمای آجری است. به این دلیل كه نمای آجری هم نسبتا ارزان بوده و هم ظاهر خوبی برای بازسازی نمای بیرونی ساختمان دارد. در حال حاضر با پیشرفت تكنولوژی، كیفیت و تنوع رنگ و طرح آجر نیز ارتقا یافته است. از دیگر مزایای استفاده از آجر در بازسازی نما ، می توان به مقاومت آن در برابر آتش و قابل استفاده بودن در کنار سایر متریال نماسازی اشاره نمود. اما در مقابل سرعت اجرای بازسازی نمیا آجری کمی کند است.
-
بازسازی نمای شیشه ای ساختمان
در بازسازی نمای ساختمان گاهی شیشه استفاده می شود و جلوه زیبا و لوکسی به ساختمان می دهد. از جمله فواید استفاده از شیشه در بازسازی نما این است که در صورت استفاده از شیشه های دو یا سه جداره ، نمای سازه در برابر سرما، گرما و صدا عایق می گردد. همچنین بازسازی نما سریع تر انجام می شود. مهم تر اینکه نور طبیعی بیشتر و دید بهتر و یکپارچه از بیرون را فراهم می نماید. اما علاوه بر استفاده اقتصادی که این شیشه های دو جداره دارند، هزینه نصب و خریداری آن ها زیاد است و در برابر آتش سوزی و زلزله مقاوم نیستند. به طور کلی بازسازی نمای شیشه ای بیشتر برای ساختمان های تجاری و اداری انجام می شود.
-
بازسازی نمای ساختمان با نمای کامپوزیت
نمای کامپوزیت با توجه به قیمت نسبتا پایین، تنوع در رنگ و سبک بودن آن گزینه ای مناسب برای بازسازی نمای ساختمان قدیمی می باشد. با توجه به اهمیت زمان در بازسازی نما و امکان ایجاد طرح های مختلف و متنوع در اجرای نمای کامپوزیت، می توان گفت این نما مناسب ترین روش برای بازسازی نمای بیرونی ساختمان می باشد. در ساختمان هایی که نمای قدیمی آن آجر یا سنگ باشد به راحتی بدون جداکردن نمای قبلی می توان ساختمان را با نمای کامپوزیت بازسازی کرد. زیرا نمای کامپوزیت سبک است و نیازی به تقویت سازه نمی باشد.
-
بازسازی نمای اندودی
نماهای اندودی سیمانی از جمله نماهایی است که می توان در صورت کهنه و یا فرسوده شدن اندود دوباره اقدام به اندودکاری کرد. این نوع بازسازی نما نیازی به تخریب نبوده و به راحتی قابل اجرا است. نماهای اندودی را می توان بر روی نماهای آجری و سنگی فرسوده به راحتی اجرا کرد.
چه زمان برای بازسازی نمای ساختمان اقدام نماییم؟
- بازسازی نمای بیرونی ساختمان به علت فرسوده و یا فاسد شدن مصالح بر اثر نورخورشید و باران و سرما
- بازسازی نما به علت تغییر کاربری ساختمان
- بازسازی نمای آجری به دلیل قدیمی شدن سبک طراحی نما
- بازسازی نمای خانه های قدیمی به علت تغییر در فضای داخلی و ایجاد بازشو در نما
چه ساختمان هایی قابلیت بازسازی را دارد؟
بازسازی روی متریالهای مختلفی انجام میشود، همچنین نمای رنگ شده را نیز میتوان جهت بهبود جلوه ظاهری مورد نوسازی و نقاشی مجدد قرار داد.
- ساختمان با نمای سنگی
- ساختمان با نمای آجری
- ساختمان با نمای کامپوزیتی
ویژگی بازسازی و نوسازی نمای بیرونی ساختمان
- ایجاد تنوع در محیط زندگی.
- جایگزینی متریالهای مدرن و بالا بردن عمر مفید ساختمان.
- حفظ بافت شهری.
- طراحی نما مطابق با وضع موجود.
مراحل بازسازی و نوسازی نما
جهت شروع عملیات نوسازی یا بازسازی نمای ساختمان قدیمی، ابتدا طراحی نما توسط شرکت طراحی و پیمانکاری انجام میشود. در این مرحله باید مشخص شود که نمای جدید با چه مشخصات و ویژگیهایی باید ساخته شود. در مرحله دوم، انتخاب مصالح انجام میشود. مصالح انتخابی بستگی به طرح نهایی مورد نظر دارد. بالا بودن کیفیت مصالح انتخابی در این مرحله اهمیت زیادی دارد. در مرحله سوم و آخر، بازسازی آغاز شده و اجرا میشود. در صورتی که ساختمان قدیمی بوده و نیاز به بازسازی کامل داشته باشد، باید مجوزهای مربوطه قبل از اقدام به بازسازی دریافت شوند.
- طراحی
- انتخاب مصالح
- اجرا
چرا ساختمان به بازسازی نما، احتیاج دارد؟
به منظور مستحکم سازی نما، زیبا سازی نما، تغییر کاربری ساختمان نیاز است نمای آپارتمان بازسازی شود. عوامل زیادی مثل شرایط آب و هوایی منطقه، نحوه اجرا و کیفیت مصالح در تعیین میزان طول عمر نمای ساختمان دخیل هستند که از عوامل تعیین کننده برای بازسازی و نوسازی آپارتمان محسوب می شود.
-
هزینه بازسازی نمای ساختمان چقدر است؟
هزینه بازسازی نمای ساختمان به عواملی اعم از دستمزد و اجرت کارگران، مدل و طرح نما، حجم کار پروژه، ابزار و مصالح لازم بستگی دارد.
-
مراحل بازسازی نما ساختمان در تهران شامل چه مواردی است؟
مراحل نوسازی نما ساختمان شامل برداشت، طراحی، انتخاب و خرید متریال و در آخر اجرا می باشد.
-
بازسازی کدام از نمای ساختمان قدیمی امکان پذیر است؟
ساختمان قدیمی هایی که نمای سنگی، آجری، کامپوزیتی دارند قابلیت بازسازی را دارند.